Mama lui Valentin, dezvăluiri senzaţionale! L-a dat dispărut, în timp ce el era la Dragoste fără secrete: "Nu ştiam nimic de tine"

 
+2 click pentru
galerie

Dezvăluiri de-a dreptul incredibile au fost făcute în cadrul ediţiei de astăzi, de la "Dragoste fără secrete". Mama concurentului Valentin l-a dat dispărut pe acesta, după ce timp de câteva zile nu a venit acasă. La aflarea veştii că acesta este prezent la emisiune, doamna Ioana a intrat în direct, pentru a-i vorbi.

Întrebat de frumoasa prezentatoare a emisiunii dacă mama lui ştie unde se află, Valentin s-a eschivat, dar cu toate acestea a răspuns afirmativ. Nu a durat mult până când minciunica a fost descoperită, iar concurentul de la "Dragoste fără secrete" şi-a schimbat răspunsul: "Mama nu era acasă când trebuia să vin la casting. I-am zis lu' mamaie că vin, dar nu ştiu când mă mai întorc." a declarat concurentul.

Mama lui Valentin a fost extrem de îngrijorată atunci când a văzut că acesta nu mai vine acasă, mai ales că îl iubeşte extrem de mult: "Nu ştiam nimic de tine. Noi nu stăm acasă, trebuie să mergem să facem bani, ca să ne cumpărăm ce ne trebuie. Este foarte răsfăţat, normal că îl alint, a fost alegerea lui să vină în emisiune şi am o părere bună despre el. Este copilul mijlociu. El este un copil mai special. Normal că noi îl sponsorizăm, cum să îl trimit la muncă pentru că este bolnav. Sinceră să fiu să ştiţi că îi dau ce vrea el, pentru că îmi iubesc copiii mai mult decât oricine pe faţa pământului" a măturisit doamna Ioana, mama lui Valentin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest