Mama Oanei Roman, un pion principal în despărțirea fiicei sale de Marius Elisei? „Simțea că nu mai are intimitate”

 

Mai sinceră ca niciodată, Oana Roman a vorbit deschis despre despărțirea de Marius Elisei, o despărțire care a picat ca o bombă în lumea mondenă românească. Vedeta a dat de înțeles că mama ei a fost un pion principal, în separarea de tatăl fetiței sale.

Vestea că Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu a luat prin surprindere pe toată lumea. De la apropiații celor doi, până la oamenii care îi urmăreau pe social media. Anunțul a fost făcut chiar de vedetă pe contul său de socializare, fără să dea prea multe detalii despre ce anume a dus la ruptura de tatăl copilului ei, până acum.

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Oana Roman a mărturisit că nu mai există cale de împăcare cu Marius Elisei și a menționat și faptul că decizia soțului ei de a o aduce pe Mioara Roman să locuiască cu ei a fost una pripită, dat fiind că la scurt după mutarea acesteia în locuința lor, bărbatul a început să îi reproșeze vedetei că nu mai are intimitate.

Marius a fost cu ideea să o iau pe mama la noi și tot el a regretat apoi. Simțea că nu mai are intimitate, dar ea nu-i zicea și nu-i făcea nimic. Mama niciodată nu s-a băgat în alegerile mele. Discuțiile dintre noi sunt foarte vechi și nu au fost niciodată exterioare, ci interioare. Cu siguranță, că la noi au fost și certuri care să însemne o dragoste cu năbădăi, dar au fost și lucruri care au ținut de principiile de viață, pe care nu le poți schimba. De data asta nu a fost ceva de moment, deși au fost multe de-a lungul timpului. Niciodată nu a fost scenariu, dar acum, pe undeva s-a rupt ceva, s-a umplut paharul”, a spus Oana Roman, în cadrul unei emisiuni TV.

Mai mult decât atât, Oana Roman a dezvăluit că un alt motiv care a dus la ruptură a fost dispariția încrederii și prieteniei dintre ei. Lucru care din punctul de vedere al vedetei este mai grav decât lipsa pasiunii într-o relatie.

Pasiune și iubire ca la început nu mai e, dar importante sunt prietenia și respectul, iar când se duc astea... Mie mi se pare, când crezi că doar pasiunea contează și încrederea și prietenia sunt puse în discuție, atunci este o problemă. Eu sunt foarte ok cu situația asta, cred că așa e mai bine pentru toată lumea, în primul rând pentru Isa. Eu acum sper carelația mea cu el să fie mai senină și mai echilibrată așa și mai neconflictuală, decât a fost până acum. Nu cred că mai există cale de împăcare”, a spus Oana Roman în cadrul unei emisiuni TV


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest