Mama Simonei Trașcă și-a anunțat moartea! Vedeta nu știe cum să o salveze: „Spunea că mâncarea e contaminată”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Simona Trașcă trece prin momente cumplite! Mama vedetei și-a anunțat moartea, iar ea nu mai știe cum să o salveze. În exclusivitate pentru Antena Stars, blondina a vorbit cu lux de amănunte despre supliciul prin care trece.

Simona Trașcă este în culmea disperării din cauza mamei sale! Blondina a povestit că de când mama ei ai a avut probleme de sănătate, femeia susține încontinuu că urmează să moară. Potrivit spuselor blondinei, se pare că mama ei i-a cerut și actele de la cimitir pentru organizarea înmormântării sale.

”Totul era normal până pe data de 26 când am intrat în casă și pur și simplu mama era la ea în cameră, zăcea așa, abia mai respira și a spus că ea simte că se duce, să nu plâng, că îi pare rău că mă lasă cu lucrurile încurcate, să nu vină tatat la înmormântarea ei, să o înmormântez lângă copilul ei, lângă fratele meu. Mi-a zis unde sunt actele de la cimitir, îți dai seama că eu deja m-am șocat și au început să îmi curgă lacrimile, nu mă puteam opri. M-am întors, m-am dus la mine în cameră, am plâns acolo cât am plâns, am încercat să mă duc să mai vorbesc cu ea. Nu am putut, plângeam în continuare. Ea cam o săptămâna a refuzat să mănânce orice. Spunea că mâncarea este contaminată, adică o luase un pic într-o direcție nefericită. A mai avut probleme de acest gen, dar în urmă cu mulți ani.”, a declarat Simona Trașcă la Antena Stars.

Mai mult de atât, Simona Trașcă a mărturisit că deși a încercat să o ducă la mai mulți specialiști în probleme psihice pentru a rezolva cumva problema, mama ei nici nu a vrut sa audă de așa ceva.

Astfel că blondina a fost nevoită să stea alături de ea, în permanență, iar atunci când era nevoită să plece de lângă ea, stătea fratele ei, de teama de a nu recurge la un gest tragic.

”A fost o perioadă grea, nu am lăsat-o să stea singură în casă deloc. Când plecam eu, venea fratele meu să stea cu ea. Îmi era frică să nu facă ceva. La un moment dat mi-a zis că nu înțeleg, că ea la un moment dat a fost la Judecată, în Cer, cu părinții ei, adică bunicii mei care sunt morți. Spunea niște chestii care erau șocante. M-am hotărtâ să o duc la psihiatrie la un control, că nu se întâmplă nimic. Mi-a zis că nu, vreau să mor acasă, nu vreau să mă duci acolo să mor ca un câine în spital. Îți dai seama că nu știam ce să mai fac.”, a mai adăugat frumoasa blondină.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest