Simona Trașcă, detalii despre relația cu năbădăi pe care o are: „Ne-am cunoscut pe internet. Totul a fost foarte intens”

 

Simona Trașcă și-a găsit sufletul pereche. Sau cel puțin asta spune ea. În ciuda tuturor despărțirilor de care ea și partenerul de viață au avut parte, de când s-au cunoscut, blondina se declară îndrăgostită lulea de aceste. Mai multe detalii despr erelația cu năbădăi pe care o are a oferit în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars.

Chiar dacă trăiește o poveste de dragoste cu năbădăi, Simona Trașcă se declară „luată” oficial. S-au despărțit și s-au certat de mai multe ori, dar acum au trecut peste toate neînțelegerile și au decis să formeze, din nou, un cuplu.

Blodina a mărturisit pentru Antena Stars că marea împăcare a avut loc chiar în Ajunul Crăciunului, iar de atunci au rămas împreună până în prezent. Așa cum era de așteptat, trecerea dintre ani a fost sărbătorită în doi, dându-i speranțe mari Simonei, că relația va fi una de lungă durată.

”Toată perioada asta am fost despărțiri de două ori. Odată trei săptămâni și încă o dată trei săptămâni. Și s-a nimerit să ne despărțim înainte de sărbători. M-a căutat pe data de 24 și i-am răspuns imediat! (...) În noaptea dintre ani am fost împreună. Chiar m-a ținut de mână în momentul ală de dinainte de 12 noaptea, am intrat în noul an împreună.”, a mai spus vedeta la Antena Stars.

Cum s-au cunoscut cei doi

Simona Trașcă a dezvăluit că și-a cunoscut partenerul de viața pe internet, iar chimia dintre ei a fost una extrem de puternică încă de la prima privire.

”Ne-am cunoscut de pe internet, nu știu cum ne-am cunoscut, că a fost totul foarte intens. A fost chimia aia din prima secundă din partea mea și a lui, adică a fost reciproc!”, a mai spus Simona Trașcă la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest