Marea transformare a lui Velea! Te-ai fi așteptat să-l vezi AȘA?

 
+3 click pentru
galerie

Alex Velea a renunţat la imaginea de băiat de cartier pentru una diabolică. Cântăreţul pare întruchiparea lui Batman şi n-ai cum să nu te îngrozeşti dacă îl vezi aşa! Oare aşa se va speria Antonia?


Într-o ținută de supererou și vopsit pe față, Alex Velea face o transformare de senzație la show-ul "Te cunosc de undeva!". Artistul a trebuit să se costumeze într-un personaj celebru şi aşa cum îi stă bine unui adevarat macho, artistul s-a îmbracat tot în piele neagră, şi a purtat o mască la fel ca a celebrului personaj.

Alex a intrat extrem de bine în pielea eroului, cât şi a artistului celebru pe care trebuia să îl imite. Şi anume Robbie Williams. Însă cântăreţul a avut o remarcă şi a ţinut să-i transmită un mesaj chiar lui Williams:

"Vreau să-i dau niște sugestii lui Robbie. Actul artistic a fost foarte bun. Machiajul mă atrage. E înfiorător și sinistru. Dar hainele mi se par extrem de ieftine. Sunt o catastrofă. Ai nevoie de un stilist."


De altfel, Alex nu e străin de personajul batman. Artistul a mai avut tentative de acest gen în 2012, când a făcut un adevărat show pe o piesă de a lui consacrată.

Pe Alex Velea îl puteţi urmări sâmbăta începând cu ora 20.30 la emisiunea "Te cunosc de undeva !"
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest