Măreşte-ţi şi tonifiază-ţi SÂNII, fără niciun ban! Tehnica eficientă de MASAJ care va da rezultate ULUITOARE

 

Cine nu îşi doreşte să aibă un bust cât mai generos şi bine definit? Cel mai probabil pentru toate femeile aceasta este o întrebare retorică. Multe dintre reprezentantele sexului frumos cheltuiesc bani frumoşi pe operaţiile estetice, însă aceasta nu este singura metodă de mărire a sânilor.

Masajul este soluţie foarte bună şi eficientă, pe care multe femei o subestimează. De asemenea, acestă metodă este accesibilă pentru oricine nu necesită o mare abilitate.

Ai nevoie doar de un ulei de masaj, 15 minute libere, răbdare și mai ales, constanță. Rezultatele vor fi vizibile în scurt timp, dacă ai grijă să faci asta zilnic.

Cum se face masajul sânilor?

Mișcările sunt diferite, în funcție de ceea ce vrei: un bust mai ferm sau o mărime mai mare. Execută mișcări circulare spre exterior sau interior. Masarea sânilor spre exterior se numește disperdie și se realizează rotind mână dreaptă în sensul invers acelor de ceasornic, iar mână stânga în sensul opus, acest gen de masare a sânilor fiind util pentru tonifierea lor, conform site-ului sanatate.bzi.ro.

Masarea sânilor spre interior se numește stimulare și se realizează rotind mână dreaptă în sensul acelor de ceasornic, iar mână stânga în sensul invers, acest gen de masare a sânilor are drept efect creșterea în volum a acestora. Acest tip de automasaj se recomanda zilnic.  

Atenţie! Persoanele care au o afecțiune la nivel mamar, precum și cele sub 14 ani, nu ar trebuie să încerce aceste de tehnici de masaj.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest