Maria Ilioiu, amănunte incendiare din culisele relaţiei cu iubitul ei: „Arătăm ţiplă”

 
+3 click pentru
galerie

Una dintre cele mai focoase ispite de la „Insula Iubirii”, Maria Ilioiu şi-a lansat, astăzi, prima colecţie de costume de baie. La eveniment nu putea să lipsească partenerul său, care o susţine în orice. Frumoasa roşcată şi iubitul ei au dezvăluit detalii picante din relaţia lor.

Maria Ilioiu este mai fericită ca niciodată. După ce astăzi şi-a văzut visul împlinit cu ochii săi, fiind rezultatul muncii sale, după cum prea bine a mărturisit aceasta, alături de ea stă un bărbat care o iubeşte din tot sufletul. Chiar dacă dragostea este ingredientul principal al relaţiei lor, cei doi au mărturisit că au parte de o relaţie adolescentină, în care se despart, ori de câte ori se ceartă.

"Suntem individualisti. Avem case separate. Baietelul este acasa cu bunicii (n.r. copilul). Copilul e deja făcut. Arătăm ţiplă. La fiecare ceartă ne şi despărţim... Suntem impulsivi", a spus Maria Ilioiu.

Totodată, roşcata a spus că are un destin asemănător cu cel al Oanei Zăvoranu. Motivul? Din cauza regretului pe care îl are vizavi de faptul că mama ei nu i-a fost mai mult alături, lucru cu care s-a confruntat şi Oana.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest