Maria Sharapova, scandal de proporţii după ce a anunţat că se retrage! De ce se lasă de tenis

 

Maria Sharapova a şocat întreg mapamondul după ce a anunţat că se retrage din tenis! Sportiva în vârstă de 32 de ani a mărturisit, în cadrul unui articole emoţionant, ce stă la baza deciziei, cât şi care au fost cele mai bune momente ale carierei sale.

Rusoaica a mărturisit că decesul lui Kobe Bryant are mare legătură cu decizia de a se retrage din tenis. Moartea subită a fostului mare baschetbalist a făcut-o să se gândească serios asupra viitorului său, astfel a hotărât să se axeze numai pe viaţa personală.

"La trei zile dupa accident urma sa ne intalnim. Mi-am dat seama ca toata lumea este atat de fragila. Uneori se intampla ca viata sa ne deschida ochii larg si sa vedem ce conteaza cu adevarat. In acel moment am reflectat si eu asupra viitorului meu", a spus Sharapova pentru editia tiparita a cotidianului The New York Times.

Un alt motiv pe care l-a invocat a fost acela că s-a accidentat de prea multe ori, iar starea de sănătate nu îi mai permite să activeze pe terenul de tenis.

După ce şi-a anunţat retragerea, preşedintele Federeaţiei de Tenis din Rusia a declanşat un conflict fără precedent, protagonistă fiind echipa sportivă. Acesta a menţionat că echipa este principala vinovată pentru retragerea prematură a fostului lider mondial.

"Mă așteptam să ia această decizie de multă vreme. (...) A fost o problemă legată de accidentări și de toată treaba cu meldoniumul. Situația este tristă. Nu doar pentru că este vorba de dopaj, ci și pentru că echipa sa a încălcat regulile jocului și i-a administrat astfel de substanțe. Suspendarea a fost o lovitură teribilă pentru ea, iar totul a fost din cauza echipei sale. A fost forțată să își încheie cariera prematur", a explicat președintele Federației de Tenis din Rusia, potrivit GoTennis.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest