Maria Simion, emoţionată până la lacrimi de fiica ei: "Te iubesc! Şi sunt mândră de tine, am încredere în tine!"

 

Fiica prezentatoarei emisiunii "Star Chef", a acceptat provocarea Antenei Stars, care a demarat recent campania de suflet "Când «Te iubesc» nu e de ajuns"/ #Candteiubescnuedeajuns, şi i-a făcut celei care i-a dat viaţă în urmă cu mai bine de un deceniu o super surpriză. Când a ascultat mărturisirile Alexiei, Maria Simion a avut lacrimi în ochi.

În vârstă de nici 14 ani, Alexia a dezvăluit în cadrul unui interviu cum este relaţia sa cu mama ei.

"Mie cel mai mult îmi place la mama mea că pot vorbi foarte deschis cu ea şi facem chestii împreună ca fetele. Şi mai bârfim câteodată, ne distrăm împreună, facem activităţi. Mama, de obicei, când încerc să acund câte ceva, află. Adică află foarte repede. Şi are o relaţie destul de strânsă cu prietenele mele. Bine, când mai mint eu uneori, cu nişte chestii micuţe, minuscule, mai îmi iau şi ele apărarea. (...) Încerc să o fac mândră de mine că uite: «Fata mea nu face ce fac celelalte fete» sau «Uite, fata mea nu are iubit şi nu-şi pune unghii false cum au fetele alea», «Uite, fata mea e o fată normală». (...)", a mărturisit Alexia, fiica Mariei Simion.

"Te iubesc, motănel! Şi sunt mândră de tine. Şi am încredere în tine.", a spus cu multă emoţie în glas vedeta de la Antena Stars, Maria Simion.

Antena Stars a demarat campania "Când «Te iubesc» nu e de ajuns"/ #Candteiubescnuedeajuns

Într-o lume dominată de mesaje digitale, exprimarea sentimentelor a devenit tot mai dificilă. În preajma evenimentelor dedicate Zilei Îndrăgostiţilor şi Zilei Femeii, Antena Stars demarează campania "Când «Te iubesc» nu e de ajuns"/ #Candteiubescnuedeajuns şi îşi invită telespectatorii să îşi surprindă în cel mai original mod cu putinţă cea mai iubită femeie din viaţă lor.

Campania, ce poate fi văzută şi ca un experiment social, are drept promoteri vedetele staţiei, care au fost invitate să facă o declaraţie de iubire unei persoane dragi din viaţa lor, fără să folosească expresiile „Te iubesc” sau „Mulţumesc”. Emoţia avea să fie cu atât mai mare, cu cât aveau să descopere că într-o cameră alăturată se află chiar persoana despre care au fost invitate să vorbească.

În perioada 11 februarie – 8 martie, telespectatorii Antena Stars sunt invitaţi să îşi surprindă într-un mod cât se poate de original femeile din viaţa lor – iubite, soţii, mame, bunici, surori sau fiice, cu o declaraţie de dragoste în care să nu folosească expresiile „Te iubesc” sau „Mulţumesc”. Videoclipurile vor trebui ulterior trimise printr-un mesaj pe pagina de Facebook Antena Stars TV, urmând ca declaraţiile cele mai emoţionante să fie prezentate de către echipa Antena Stars destinatarilor, acesţia primind şi un premiu din partea echipei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest