Maria Simion, primele declaraţii după ce a fost prinsă în furtuna devastatoare din Grecia: „E stare de asediu” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Maria Simion a fost la un pas de moarte, după ce a fost prinsă în furtuna devastatoare din Grecia. În aceeaşi situaţie tragică, s-a aflat şi Mihai Bobonete, aflându-se fix în locul unde a avut loc fenomenul! În urma acestuia, au murit şase oameni, printre care, doi români.

Maria Simion încă este în stare de şoc, după ce noaptea trecută a avut parte de coşmarul vieţii sale. Pe pagina ei de facebook a postat imagini de-a dreptul cutremurătoare cu vijelia care a luat vieţile a şase oameni.

Totodată, vedeta a oferit declaraţii, în exclusivitate, pentru Antena Stars despre situaţia actuală din Grecia, dar şi despre momentele de cumpănă prin care a trecut.

"A venit armata, e stare de asediu. Ideea e că vreau să plec de aici şi nu am cum şi nu mai pot de nervi. Nu putem să plecăm că nu vor să ne dea banii înapoi. Mai aveam de plătit încă patru nopţi, dar eu nu pot să stau într-un hotel în care nu am lumină. Nu e apă nici la toaletă, nu e apă nicăieri. Stătea toată lumea cu lanternele de la telefoane deschise şi cu uşile deschise la cameră, era horror. Toată lumea pleacă. Am mai vorbit cu români de aici din hotel care au plecat şi mai pleacă. S-a golit tot, pleacă pe bandă rulantă. Şi am înţeles că e blocat drumul, pentru că au căzut nişte copaci. Nu am dormit toată noaptea, deci nu mai pot. N-ai semnal la telefon. Nu am avut semnal la telefon, de abia acum am o liniuţă şi internet nu am deloc. Şi în Sithonia şi-n Kassandra e la fel", a spus Maria Simion pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest