Mariana Moculescu a intrat pe OnlyFans și a stabilit ținta: „Să fac 3 milioane de euro. Să fiu peste Larisa Drăgulescu”

 

Fosta soție a lui Horia Moculescu este ultima vedetă din showbiz-ul autohton care se reprofilează, țintind să strângă o avere de pe platforma pentru adulți.

 

Mariana Moculescu, 54 de ani, s-a plâns lunile trecute de lipsa banilor, că a trebuit chiar să-i ceară împrumut fostului soț. Dar gata! Acum a găsit soluția miraculoasă nu doar să nu mai ceară cu împrumut, ci chiar să facă o avere. Și-a deschis cont pe OnlyFans, după ce a remarcat avalanșa de romance care au invadat rețeaua de socializare. A cântărit deciziv pentru vedetă faptul că o femeie de 72 de ani din SUA este activă pe respectiva platformă. Mergând pe ideea: dacă această bătrânică poate eu de ce n-aș putea, Mariana Moculescu a trecut la acțiune.

 

„Să știi că înainte de a mă decide să-mi fac contul nu a fost suficient ca ale mele colege din showbiz și-au făcut conturi pe platforma pentru adulți, și m-am documentat și pe Google și am citit că în Statele Unite ale Americii o bătrânică de 72 de ani și-a făcut un cont și că este succesul ei, toată viața nu a avut ceva important de făcut și va trăi până va muri din asta. Atât de mare efect a avut asupra mea, încât am zis că de ce să nu fac și eu, care încă mai arăt comercial”, a mărturisit Mariana Moculescu, pentru Antena Stars.

 

Vedeta a intrat plină de optimism în noua afacere și a fixat o țintă înaltă: nu mai puțin de 3 milioane de euro. Astfel, ar depăși-o pe Larisa Drăgulescu, dar până atunci trebuie să-și acopere cheltuielile curente care se ridică, după propriile spuse pe la 2000 de euro: „Cu vremurile astea știi cum este... Mai bine muncești online decât să te mai duci nu știu unde. Vin niște timpuri ca în pandemie și m-am gândit că poate fi un job sigur din care să câștig un ban cinstit. Doar chiria este 400 de euro, plus curentul electric, plus întreținerea, plus creme, machiaje, parfumuri... destul de mult, vreo 2000 de euro așa. (...) Eu sper să fac trei milioane de dolari, să fiu peste Larisa Drăgulescu”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest