Mariana Moculescu, aproape să rămână pe drumuri! Ce s-a întâmplat în apartamentul în care locuia: „E ceva inconfortabil”

 

Fosta soție a lui Horia Moculescu are 30 de bagaje pregătite, fiind decisă să se mute după ce vecinii au făcut reclamație.

 

O defecțiune tehnică a adus-o pe Mariana Moculescu într-o situație delicată. O țeavă de la baie s-a spart, astfel încât infiltațiile de apă au afectat atât apartamentul în care locuia în buricul Bucureștiului, dar și pe cele ale vecinilor. Aceștia au făcut imediat reclamație, drept urmare proprietarul apartamentului a hotărât să se apuce de o renovare generală. În consecință, bruneta trebuie să-și găsească în viteză o nouă locuință în care să se mute.

 

În exclusivitate la Antena Stars, Mariana Moculescu a povestit calvarul prin care trece: „Vai, dar ce stresată sunt! Este ceva inconfortabil! Orice zi care trece este o nenorocire. Vecina de la etajul 5, eu stau la 6, a reclamat faptul că tot tavanul ei este plin de apă. De asemenea, și vecinul de pe palier, care are peretele lipit de peretele băii mele, a reclamat că și peretele lui e plin de apă, infiltrat cu apă. Proprietarul a chemat muncitori care au spart la baie și, într-adevăr, e plin de apă zidul și au spart țeava, trebuie să renoveze tot apartamentul dacă tot sparg toată baia”.

 

Drept urmare, vedeta și-a strâns cele 30 de bagaje din dotare și a început să sondeze piața imobiliară din Capitală. Chiar dacă își dorește să rămână în centrul Bucureștiului, ea a vizitat și o serie de locuințe de închiriat din Titan ori Crângași. Nesiguranța și vânzoleala continuă i-au indus o stare de oboseală.

 

„Trebuie să-mi găsesc neapărat, dar urgent rău de tot o locuință, să mă mut, am vreo 30 de bagaje. Tot caut de atâtea zile! Asta s-a întâmplat joia trecută și îmi permanență îmi caut, deci sunt ruptă de oboseală, nu mai știu cum mă cheamă, dau banii pe taxi-uri, mă duc și în Titan, și în Crângași, dar eu vreau aici în centru și n-am găsit nimic care să îmi convină. De o săptămână sunt bagajele făcute, îmi spăl lucrurile zilnic, cele pe care le-am păstrat pentru mine”, a povestit vedeta situația dificilă în care se află.

 

Iar când a găsit garsoniera ideală de închiriat, s-a confruntat cu o altă problem neprevăzută: „Am văzut și am vizionat la Nerva Traian, într-un bloc foarte bun, o garsonieră foarte frumoasă, și le-am spus că am pisicuță. Trebuia să mă mut și m-a sunat a doua zi când trebuia să semnez contractul că soțul nu este de acord cu pisicuța. Dar nu mă duc eu să mă mut într-o casă în care oamenii nu acceptă o pisicuță atât de cuminte și curată ca a mea. Pentru mine este ceva diabolic”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest