Mario Fresh, dat peste cap după întoarcerea din Asia Express! A ajuns de nerecunoscut: „Am mâncat ca un animal”

 
+3 click pentru
galerie

Chiar dacă nu s-a aflat încă cine este câştigătorul competiţiei Asia Express, concurenţii care au mers pe „Drumul Comorilor” s-au întors, deja, în ţară şi au povestit cu lux de amănunte experienţele trăite în Asia.

Unul dintre cei marcaţi de dificultatea probelor, cât şi a condiţiilor de trai a filipinezilor este chiar Mario Fresh. Cântăreţul a făcut echipă cu Alex Velea şi încă de la începutul cursei, au povestit că le-a fost extrem de greu să se adapteze, atât la stilul de viaţă de acolo, cât şi cu alimentaţia asiaticilor.

„Noi am plecat cu un gând, dar, așa cum se întâmplă în general, lucrurile s-au dovedit a fi altfel. Nu ne e deloc ușor, ne chinuim în fiecare zi, dar o să ne adaptăm. Până acum ni s-a lipit burta de spate. Noi suntem obișnuiți cu un anumit regim alimentar, iar aici totul e prăjit în mult ulei, pâinea e foarte dulce, parcă e cozonac etc. Ni se pare monstru de greu și uneori ne întrebăm de ce am venit", povesteau Alex Velea și Mario Fresh, în urmă cu ceva timp.

La scurt timp după întoarcerea în ţară, era vizibil faptul că Mario Fresh slăbise considerabil, dat fiind că nu a avut parte de mese echilibrate ca în România. Numai că după ce a ajuns în sânul familiei, artistul s-a desfătat cu preparate tradiţionale, care mai de care, mai delicioase, astfel încât a luat în greutate, nici mai mult, nici mai puţin de 12 kilograme.

„M-am îngrăşat cam 12 kilograme de când m-am întors. Am mâncat ca un animal, m-am îngrăşat foarte, foarte tare. Am mâncat orice când m-am întors, mi-a fost dor de mâncarea de acasă. Pentru că acolo nu apucam să mâncăm decât dimineaţa şi seara, orez prăjit cu un fel de cârnaţi combinaţi cu cârnaţi de-ai lor prăjiţi, aceasta fiind mâncarea lor tradiţională. Şi m-am săturat de mâncarea lor atât de tare, încât aş fi mâncat orice altceva", a declarat Mario Fresh pentru click.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest