Marius Elisei, declarație de dragoste pentru Oana Roman! Au sărbătorit șapte ani de când s-au căsătorit, deși sunt divorțați/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Chiar dacă au semnat actele de divorț în urmă cu doar câteva luni, Marius Elisei și Oana Roman par a se înțelege chiar mai bine decât o făceau in timpul mariajului. La puțin timp după ce bărbatul a recunoscut că încă o iubește pe mama fiicei sale, cei doi au sărbătorit împreună cei șapte ani de când și-au unit destinele. Cum sună declarația de dragoste făcută de Marius Elisei fostei soții?

Relația dintre Marius Elisei și Oana Roman s-a îmbunătățit considerabil, iar drept dovadă stau atât declarațiile pe care le-au făcut cei doi în acest sens, cât și gesturile cu care bărbatul o surprinde în ultima perioadă pe fosta soție.

„Da, e galant, e romantic. Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani când ne-am cunoscut. (...) Pe 15 iunie am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică”, spunea Oana Roman la Xtra Night Show, în urmă cu doar câteva săptămâni.

Recent, cei doi au publicat o serie de imagini pe conturile lor de socializare, marcând un eveniment important din viața lor: împlinirea a șapte ani de căsnicie. Deși nu mai sunt soț și soție în fața legii, Marius Elisei a mărturisit că uniunea din fața lui Dumnezeu nu o poate rupe nimeni, astfel că el incă se consideră însurat cu Oana Roman.

Mai mult decât atât, bărbatul a scris și un mesaj pentru imaginile încarcate pe internet cu fosta lui soție, declarându-și sentimentele de dragoste pe care le nutrește pentru aceasta.

”La mulți ani...iubirea mea. La mulți ani, nouă...”, a fost mesajul lui Marius Elisei, însoțit de câteva inimioare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest