Marius Elisei o vrea înapoi pe Oana Roman, după divorț: “O iubesc în continuare!” Detalii exclusive despre relația lor!

 

Marius Elisei o vrea înapoi pe Oana Roman, la doar câteva luni după ce au semnat actele de divorț! Fostul soț al vedetei a recunoscut că o iubește în continuare, în ciuda tuturor neînțelegerilor care au existat între ei, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care a vorbit cu lux de amănunte despre relația actuală dintre ei.

Marius Elisei și Oana Roman au decis să pună punct mariajului lor, după ce au ajuns la concluzia că lucrurile nu se vor putea îmbunătăți între ei. Iată că situația s-a schimbat dramatic în ceea ce privește dinamica relației lor, iar acum se vorbește chiar de o reîmpăcare.

Marius Elisei a dezvăluit are acum o conexiune mult mai profundă și frumoasă cu Oana Roman decât cea din timpul mariajului. Mai mult decât atât, bărbatul a recunoscut ca îi oferă flori o dată la trei zile mamei fiicei sale atât pentru că simte să facă acest gest, cât și pentru că încă nutrește sentimente de dragoste pentru vedetă.

„La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să... mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a spus Marius Elisei pentru Antena Stars, în exclusivitate.

Tot în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars, Marius Elisei a spus că în ciuda semnării actelor de divorț de Oana Roman, tot se consideră căsătorit cu aceasta, dat fiind că uniunea în fața lui Dumnezeu nu o poate dezlega nimeni până la sfârșitul zilelor!

„Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi. În fața Domnului încă suntem căsătoriți. Da, eu îmi doresc din toată inima (n.r o împăcare, să fie o familie unită). Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea. Da (n.r. împăcarea ar fi cel mai frumos lucru care i s-a întâmpla anul acesta). Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea... să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema”, a continuat Marius Elisei.

Cât despre dacă s-ar mai căsători o dată civil cu Oana Roman, Marius Elisei a mărturisit că nu ar mai face-o, pentru că “nu îi vede rostul”.

„Nu știu dacă Oana și-ar mai dori sau nu. În schimb, eu nu as mai merge pentru că nu-i văd rostul. Cel mai adevărat act rămâne acea legare în fața Domnului”, a adăugat bărbatul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest