Se împacă sau nu Oana Roman și Marius Elisei? "Există momente și momente"/ VIDEO

 

Oana Roman și Marius Elisei sunt la un pas de împăcare, după ce în urmă cu puțin timp au semnat actele de divorț? În timp ce și-a prezentat locuința la “Showbiz Report”, vedeta a oferit detalii exclusive despre relația pe care o are cu fostul soț la momentul actual, dând de înțeles că lucrurile s-au îmbunătățit semnificativ între ei.

Oana Roman și Marius Elisei au decis să meargă pe drumuri separate, după ce neînțelegerile și conflictele care aveau loc în interiorul mariajului lor erau la ordinea zilei. Însă după ce au semnat actele de divorț, situația dintre cei doi s-a îmbunătățit considerabil, potrivit spuselor vedetei!

Oana Roman și Marius Elisei au ajuns la sentimente mai bune unul față de celălalt, ba chiar mai mult, au început să iasă tot mai des împreună și se comportă exact ca un cuplu aflat la început de relație. Vedeta a mărturisit că este foarte greu să de detașezi definitiv de cineva care ti-a fost alături și la bine și la greu ani buni.

”E foarte greu să treci de la o viață în comun de atâția ani la una care nu mai e în comun. Deocamdata el nu e într-o altă relație, eu nu sunt, deocamndată relația e foarte, foarte ok”, a spus ea la Antena Stars.

Cât despre o posibilă reîmpăcare, Oana Roman a mărturisit că simte din partea lui Marius Elisei o dorință de a se apropia de ea, însă deocamdată este destul de distantă până va clarifica ce simte pentru fostul soț, de fapt.

”Sunt momente și momente, sunt momente în care dispare și probabil că e supărat și se gândește că trebuie să meargă mai departe, sunt momente în care vine mai mult spre noi și își dorește compania noastră, nu știu ce să zic, deocamdată nu mă gândesc la asta”, a mai spus Oana Roman la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest