Medicii au tras semnalul de alarmă pentru femeile care poartă sutien mai mult de cinci ore pe zi!

 

După un studiu de 15 ani, oamenii de știință au tras un semnal de alarmă: ziua de 13 octombrie în care toate femeile renunță la sutien nu ar trebui să fie singura cu acest obicei.

Oamenii de știință au afirmat că purtarea sutienului de la o vârstă fragedă nu ajută dezvoltarea pieptului și nu previne sânii de la a deveni mai lăsați. Mai mult, durerile de spate nu sunt nici ele evitate prin purtarea sutienului.

Potrivit Healthy Food Team, un studiu care s-a întins de-a lungul a 15 ani în legătură cu efectele sutienelor a condus la o concluzie sigură, care vizează mai ales femeile purtătoare de sutien pentru peste cinci ore zilnic.

Cercetătorul Jean-Denis Rouillon a mărturisit: ”Medical, fizic, anatomic, sânii nu câștigă nimic prin negarea gravitației. Mai mult, devin mai lăsați atunci când sunt ținuți mult în sutien.”

Există și alte persoane specializate care dau același sfat femeilor. Dr. Stafford Broumand a declarat pentru Rafinery29: ”Pentru femeile mai tinere, să nu poarte sutien va conduce la creșterea producției de colagen și a elasticității, care îmbunătățește ridicarea sânilor atunci când sunt în plină dezvoltare.”

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest