Meghan Markle, decizie șocantă după ce a renunțat la îndatoririle regale! Divorţează de Harry? VIDEO

 

Apele la Casa Regală par a fi din ce în ce mai agitate! După ce Harry și Meghan Markle s-au separat de îndatoririle regale și s-au mutat în Canada, acum se vorbeşte despre o nouă lovitură. Se pare că Meghan e pregătită să taie în carne vie şi să înceapă o nouă etapă din viaţa ei... singură.

Ceea ce părea a fi o poveste de dragoste ca în povești unde prințul și prințesa trăiesc fericiți până la adânci batrâneţi, pare că se transformă, în ultima vreme, într-o povară din ce in ce mai greu de suportat pentru Meghan Markle și Harry. Cuplul continuă să fie în centrul atenției publicului cu fiecare mutare pe care o fac, iar zvonurile unui eventualul divorț sunt din ce în ce mai puternice și reușesc să agite apele.

După ce tânărul cuplu s-a retras din Casa Regală a Marii Britanii, au început și speculațiile cu privire la viitorul familiei pe care au format-o și au ajuns până în punctul în care presa britanică titrează că Meghan Markle ar fi cerut divorțul pentru a începe un nou capitol departe de tot ce înseamnă îndatoririle regale.

Până în acest moment Casa Regală nu a avut o reacție oficială cu privire la un posibil divorț între Meghan și Harry și nici cuplul nu a confirmat sau infirmat zvonul divorțului. Cert este faptul că Meghan a mai divorţat o dată de primul soţ, iar acest lucru a stârnit controverse, dat fiind că în tradiţia conservatoare a Casei Regale, un prinţ nu trebuie să se căsătorească cu o femeie divorţată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest