Meghan Markle, secrete neaşteptate din trecutul cinematografic: ”M-am săturat să mă pup cu actori cu respirație urât mirositoare”

 

După ce Meghan Markle şi Prinţul Harry au renunţat la titlurile regale, pentru a deveni independenţi financiar, iată că o nouă bombă a fost lansată în presa internaţională, referitor la trecutul actoricesc al brunetei.

Vestea că Meghan Markle şi Prinţul Harry au decis să renunţe la statutul de membri seniori ai familiei regale britaniece a şocat pe toată lumea. Astfel încât, mişcarea a ajuns să poarne numele de „Megxit”. După ce au fost acuzaţi că au aruncat pe apa sâmbetei secole de tradiţie, cei doi au stârnit valuri de indignare pentru dorinţa de a avea o viaţă independentă în Canada, alături de fiul lor, Archie.

Chiar dacă trebuie să restituie o sumă destul de măricică Familiei Regale, Meghan Markle şi Prinţul Harry nu îşi fac griji pentru acest lucru, dat fiind că Ducesa de Sussex a avut o carieră strălucitoare în domeniul cinematografiei.

Dar cu toate acestea, lucrurile nu au fost atât de roz pentru Meghan Markle la început. Ziariştii britanici au săpat adânc şi au descoperit un blog unde bruneta făcea extrem de multe afirmaţii tranşante despre umilirile la care era supusă, dar odată cu acceptarea rolului în „Suits”, pagina personală a dispărut ca prin minune.

"A trebuit să mă împrumut de bani, să accept joburi de care îmi era scârbă, să accept să fiu tratată ca naiba, să mă pup cu actori cu respirație urât mirositoare. Plângeam cu zilele pentru că pur și simplu nu mai suportam să mă zbat atâta", scria Meghan pe presupusul său blog, activ din 2010 până în 2012, a cărui veridicitate este pusă la îndoială de unii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest