Mesajele dure pe care fiul lui Alin Oprea i le-a trimis artistului: “Nu știu de ce minți în continuare”

 

Scandalul dintre Alin Oprea și toată familia sa capătă proporții din ce în ce mai mari. După ce fiica artistului a izbucnit în lacrimi, după ce a purtat o conversație telefonică cu tatăl său, în direct, la “Xtra Night Show”, acum, în ecuație a apărut și fiul lui, care i-a trimis mesaje extrem de dure, în care îl acuză de aceleași lucruri!

Este incredibil ce turnură a putut lua divorțul dintre Alin Oprea și fosta sa soție! Invitat în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”, artistul a dezvăluit aspecte șocante din mariajul pe care l-a avut cu Larisa mai bine de două decenii, cât și detalii despre cum încearcă această să-i întoarcă și pe copii împotriva tatălui.

Fiul lui Alin Oprea i-a trimis mesaje dure artistului

Alin Oprea și fiul său au purtat primele discuții după ce o bună bucată de timp nu și-au vorbit deloc. Însă nu au fost discuții, ci mai degrabă, au fost acuzații lansate împotriva tatălui său căruia i-a reproșat că nu a încercat să vină acasă niciodată, chiar dacă declară altceva în presă.

”Nu știu de ce minți în continuare că nu îți dăm voie în casă, când toți ți-am zis de 100 de ori că poți să vii acasă. Ai cerut cheia până acum? Nu. De ce minți că te păcălesc că nu sunt acasă, când am orice dovezi ai nevoie să îți arăt că eram la Câmpulung. Nu te-ai săturat de minciuni? Poți să vii absolut oricând ai chef, dar ai venit de 2 ori cu poliția”, i-a zis tânărului lui Alin Oprea.

În urma discuției purtate cu fiul său, Alin Oprea a ajuns la concluzia că Larisa i-a întors copiii mult prea mult împotriva lui ca să mai poată avea conversații normale cu aceștia. Chiar și așa, artistul se bucură că a putut schimba câteva mesaje cu băiatul său cu care nu mai vorbise de o bucată bună de timp.

”În altă ordine de idei, eu m-am bucurat foarte mult să am un dialog cu băiatul meu, pentru că, orice dialog, fie că e bun sau rău, e un început de ceva. Eu știu foarte bine cât de influențați sunt și cât de manipulați, pentru că o cunosc. Faptul că ei sunt mari acum și nu pot fi manipulați, este total fals. Unele dintre mesaje pot fi scrise chiar de ea.”, a zis Alin în platoul emisiunii ”XNS”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest