Mesajul transmis de Nuclearelectrica pentru Răzvan Fodor și Sorin Bontea, după ce s-au autointitulat „Reactoarele 3 și 4” în Asia Express

 

Pe tot parcursul competiției Asia Express, echipa formată din Răzvan Fodor și Sorin Bontea a fost cunoscută de toată lumea drept „Reactoarele 3 și 4”. Încă de la prima etapă, cei doi prieteni au dezvăluit că motivul pentru care s-au intitulat așa a fost că realele reactoare nu mai furnizează energie incă din 1992. Dar chiar și așa, iată că Fodor și Bontea au fost desemnați câștigătorii marelui premiu!

Astfel că cei de la Nuclearelectrica au ținut să le transmită un mesaj celor doi, la scurt timp după ce au câștigat finala. Mesajul a debutat cu o serie de felicitări și în același timp, de mulțumiri, pentru imaginea bună pe care au adus-o centralei de la Cernavodă.

„SN Nuclearelectrica prezintă felicitările sale echipei Reactoarelor 3 și 4, formate din domnii Răzvan Fodor și Sorin Bontea, pentru câștigarea competiției Asia Express România. Felicitări, băieți”, au scris pe pagina oficială a centralei

Mesajul a continuat cu o serie de trei asemnănări între cei doi câștigători și energia nucleară:

  • constanță și stabilitate: centralele nucleare produc energie electrică în mod constant, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 zile pe an. La fel și voi, v-ați menținut eforturile contante de-a lungul competiției și ați făcut față cu brio tuturor provocărilor întâlnite.
  • din combustibilul nuclear se produce de milioane de ori mai multă energie decât din arderea unei cantități echivalente de combustibil conventional. Voi, prin eforturile depuse în cadrul competiției, ați generat o cantitate similară de bucurie și entuziasm.
  • reacție de fisiune nucleară în lanț: așa cum un neutron provoacă fisiunea unui nucleu, fisiune ce este urmată de producerea altor neutroni care determină o nouă reacție de fisiune, voi ați reușit să depășiți, una cât una, toate probele din competiție, ajungând câștigători.

Așa cum era de așteptat, mesajul celor de la SN Nuclearelectrica a i-a entuziasmat pe cei doi câștigători ai finalei Asia Express și au dat un share masiv cuvintelor din partea celor care i-au purtat noroc prin intermediul numelui: "Reactoarele 3 și 4".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest