Mihaela Rădulescu a fost șoferiță de taxi: „Munceam ca să am din ce trăi”

 

Numele Mihaelei Rădulescu are mare greutate în televiziunea românească! Însă înainte să ajungă în lumina reflectoarelor, prezentatoarea TV a fost șoferiță de taxi pentru a se putea întreține.

S-au scris atât de multe despre Mihaela Rădulescu, încât ai impresia că stii aproape totul despre ea. De la debutul în lumea televiziunii, până la scandalurile amoroase în care a fost implicată, însă ceea ce nu știe multă lume este că vedeta a fost șoferiță de taxi, în 1989.

Mihaela Rădulescu a mărturisit că niciodată nu i-a fost rușine să muncească pentru a câștiga un ban cinstit. Ajunsă la vârsta de 51 de ani, prezentatoarea TV este extrem de mândră de job-urile pe care le-a avut și de modul în care a evoluat.

Mihaela Rădulescu a fost șoferiță de taxi

Cu un traseu profesional neașteptat, Mihaela Rădulescu a avut foarte multe locuri de muncă, până când a ajuns o vedetă de televiziune. A făcut taximetrie, a fost instructor de fitness, secretarea primului purtător de cuvânt al Guvernului, șefă de cabinet la Senat, iar lista poate continua.

„Munceam ca să am din ce trăi și din ce plăti facturi, nu primeam ajutor financiar de la absolut nimeni, nici măcar de la familie. Și nu m-am ferit niciodată de nicio muncă grea, câtă vreme era plătită.”, a spus Mihaela Rădulescu pentru viva.ro

Cât despre job-ul pe care l-a avut în taximetrie, vedeta dezvăluia în urmă cu ceva timp că își selecta clienții cu grijă, de teama de a nu păți ceva.  

„În perioada în care eram studentă la IEFS, câştigam un ban în plus făcând pe şoferiţa de taxi prin Regie. Nu luam decât bătrâni şi femei. Opream Oltcitul personal lângă ei şi întrebăm: „Nu vreţi să va duc eu?”. Eram „ilegalistă”, nu aveam acte pentru aşa ceva. Abia după Revoluție mi-am luat autorizaţia de taximetrist”, povestea Mihaela Rădulescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest