Mihaela Tatu, cea mai arzătoare dorinţă! Vedeta a dezvăluit ce planuri are pentru anul acesta

 

Mihaela Tatu are planuri măreţe pentru acest an şi îşi doreşte să îşi îndeplinească toate visurile! Vedeta a conştientizat faptul că important în viaţă este să te bucuri de moment, aşa că are de gând să îşi ducă la bun sfârşit toate planurile pe care şi le-a propus, cu zâmbetul pe buze.

Mihaela Tatu vrea să înveţe să cânte la pian. Aceasta este de părere că omul cât trăieşte, învaţă, aşa că pentru ea acest aspect reprezintă evoluţie, drag şi stare de bine.

"Mi-aş dori anul acesta să învăţ să cânt la pian. E o nebunie de a mea. Fac ceva pentru sufletul meu. Asta înseamnă evoluţie, drag, starea de bine. Mi-e ciudă că acest curent de dezvoltare personală transformă lucrurile cu adevărat speciale în clişee (...) Important este cum te raportezi tu, ca fiinţă, la situaţiile pe care le întâlneşti în viaţă. Trebuie să ai capacitatea să înţelegi omul în zona lui. Să ştii că are şi el frustrările şi angoasele lui. Atunci îl cuprinzi în inima ta. Asta trăiesc eu de ceva vreme.", a declarat Mihaela Tatu la o emisiune tv.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest