Mihaela Tatu, momentul adevărului! Cum a renunţat la bărbatul pe care l-a iubit o viaţă VIDEO

 

Mihaela Tatu a făcut mărturisiri mai sincere că niciodată! Ajunsă la 56 de ani, fosta prezentatoare TV a ajuns în punctul în care poate trage linie și poate face un bilanț al tuturor situațiilor care au făcut-o să devină o femeie plină de încredere.

Până aici drumul nu a fost deloc ușor, iar dacă ar fi să dăm câțiva ani înapoi am descoperi că Mihaela Tatu nu a fost întotdeauna "de 3 ori femeie". Viață nu i-a fost întotdeauna una ușoară, astfel că în timp ce pe plan profesional era una dintre cele mai de succes prezentatoare Tv și avea emisiuni de top, pe plan personal lucrurile nu stăteau deloc bine.

„Sunt născută în 1963, ceea ce înseamnă că la 24 de ani maximum trebuia să fiu căsătorită, la 30 de ani m-ar mai fi măritat babele. Cu vârsta asta sigur aveai o hibă. Așa cereau vremurile, ce vrei?! Între 21 de ani și 23 se măritau toate fetele. Acum am 56 de ani, mulțumesc, la fel! Să-ți mai spun un lucru, dacă aș lua-o de la început, nu știu dacă m-aș mai căsători cu tatăl Ioanei, dar să presupunem că tot el ar fi, copilul l-aș face la fel de repede: am crescut o dată cu ea, am învățat una de la alta, eu să-i fiu mamă, ea să fie fiica mea. Acum, ea are 34 de ani, este pe picioarele ei și facem o echipă imbatabilă. Acum am timpul și energia să mă ocup de mine și mă simt foarte tânără la această vârstă”, a declarat Mihaela Tatu pentru life.ro.

Mihaela Tatu a vorbit şi despre divorţul de cel pe care l-a iubit o viaţă întreagă. În ciuda sentimentelor pe care ea i le purta, nu a putut trece peste faptul că el nu simţea acelaşi lucru, aşa că au decis să o ia pe drumuri separate.

„M-am uitat în ochii lui, l-am întrebat dacă poate spune „te iubesc”, nu a putut, așa că am ales să mergem mai departe. Nu am zis nimic. Ioana avea 16 ani și i s-a părut o idee foarte bună să divorțăm. Și tot la ce am ținut a fost să salvăm relația de prietenie”, a explicat ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest