Mihai Albu și Silviana Rîciu, victimele escrocilor! În ce constă noua metodă folosită de hoți pe internet: „Mi-a venit un e-mail”/ VIDEO

 

Mihai Albu și Silviana Rîciu se află pe lista vedetelor care au fost la un pas să piardă bani grei din cauza unei escrocherii de zile mari! De data aceasta, hoții de pe internet au folosit o nouă metodă prin care au încercat să le ia sume considerabile din conturi celor două personalități!

Din ce în ce mai multe vedete din România au devenit țintele hackerilor care încearcă să obțină bani pe cale ușoară. Printre ele se numără și Mihai Albu, și Silviana Rîciu care au fost la un pas să piardă sume considerabile de bani din cauza escrocilor.

În exclusivitate pentru Antena Stars, atât designer-ul de pantofi, cât și interpreta de muzică populară au dezvăluit cum și-au dat seama că au intrat în vizorul hoților digitali, dar și ce măsuri au luat pentru a-și proteja conturile.

Potrivit spuselor lui Mihai Albu, a primit un e-mail care îl anunța că trebuia să ridice un colet de la poștă, însă nu înainte să completeze spațiile libere cu datele de pe card. Lucru pe care l-a și făcut. Iar la o oră a primit un mesaj că plata este de 1.300 de euro, moment în care și-a blocat cardul.

”Eu obișnuiesc să îmi comand de pe tot felul de site-uri. Iar la un moment dat mi-a venit un e-mail prin care îmi spuneau că aș avea ceva de plată la poștă ca să ridic un colet. Și trebuia să îmi trec datele de card, le-am trecut și după o oră am primit mesaj că plata este de 1.300 de euro. Am sunat la bancă, le-am trimis mail-ul și mi-au blocat cardul imediat. S-a adeverit că era o tentativă de fraudă”, a spus Mihai Albu pentru Antena Stars.

Metoda pe care au folosit-o hoții în cazul Silvianei Rîciu a fost diferită. Artista și-a pus un obiect la vânzare, iar atunci când a crezut că a găsit cumpărătorul perfect, de fapt, găsise hoțul care îi voia banii din cont.

Din fericire, soțul său a intervenit la timp și a împiedicat-o pe interpreta de muzică populară să își dea datele de pe card, ca escrocul să nu poată „beneficia” de sumele de bani din cont.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest