Mihai Albu tună și fulgeră, după declarațiile acide făcute de fosta soție despre Mihaela și Cristi Borcea: “E cool să zici că s-a dat nașul la fină!”

 

Mihai Albu a avut o reacție dură, după ce Iulia Albu a dat de înțeles că unul dintre motivele din cauza cărora nu mai ține legătura cu foștii nași, Mihaela și Cristi Borcea ar fi că afaceristul s-ar fi dat la ea. Designer-ul de pantofi a făcut-o praf pe fosta soție, chiar pe contul său de socializare.

Un nou conflict a izbucnit între Mihai Albu și Iulia Albu! După ce a fost nevoie până și de intervenția autorităților, din cauza refuzului stilistei de a-l lăsa pe fostul soț să își vadă fiica, iată că acum un alt subiect a perturbat aparenta liniște care a existat între cei doi până în prezent.

În urmă cu câteva zile, Iulia Albu a spus în cadrul unei emisiuni TV că nu a mai ținut legătura cu Mihaela și Cristi Borcea, foștii nași de cununie, din cauza unui comportament nepotrivit al afaceristului față de ea.

„Nu am mai vorbit de foarte mult timp. La un moment dat ne-am certat foarte mult. Evident că au existat nişte lucruri care m-au făcut pe mine să mă distanțez de ei. A existat ceva acolo, dar nu vreau să intru în detalii, pentru că nu îmi place. Au fost nişte lucruri care în mod cert s-au întâmplat. Mie îmi place alt tip de bărbați, culți, eleganți. Eu cred că ţine de verticalitatea fiecăruia să întrerupă anumite legături atunci când lucrurile depășesc o anumită graniţă. Au existat nişte lucruri care m-au îndepărtat foarte mult de ei, și de el, și de Mihaela”, a spus Iulia Albu, în cadrul unei emisiuni TV.

După declarațiile controversate făcute de fosta soție, Mihai Albu a intervenit și a scris un mesaj pe contul său de socialziare unde a desființat-o pe Iulia Albu și unde a infirmat toate spusele acesteia.

Designer-ul de pantofi a pus-o la zid pe mama fiicei sale, mărturisind că nu a existat niciodată un conflict între ea și foștii nași de cununie și s-a arătat extrem de deranjat de cuvintele pe care le-a spus despre Mihaela și Cristi Borcea, cuvinte care au avut rolul doar de a le păta imaginea.

„Dupa botez relatiile cu nasii nostri au fost la fel de bune inca doi ani si un pic, pana in momentul in care familia Albu s-a destramat. Dupa divort eu am tinut legatura mai mult cu Mihaela, dar si cu Cristian Borcea. Eu ii consider nasii mei si bineinteles nasii micutei mele, le multumesc din suflet pentru felul in care au stiut sa tina relatiile noastre si bineinteles pentru prietenia lor. Sa fi existat vreun conflict vreodata...eu nu stiu de asa ceva, cu siguranta nu in timpul casniciei mele cu fosta doamna Albu. Nu sunt de acord sa fie “murdarita” imaginea nasilor nostri! Probabil e “cool” astazi sa zici ca s-a dat Borcea la fina si l-ar fi refuzat si ca ar mai fi fost si certuri... Mihaela si Cristian, nașilor, va rog din suflet sa o iertati, ca nu stie ce face!!”, a scris Mihai Albu pe Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest