Mihai Bendeac, reacţie dură în cazul crimelor de la Caracal! Artistul a răbufnit! „Mi-e ruşine şi scârbă”

 

Crimele de la Caracal au şocat întreaga ţară! Mihai Bendeac este una din persoanele publice care au fost extrem de afectate de ce anume s-a întâmplat şi prin intermediul unui mesaj tranşant în mediul virtual, şi-a spus părerea despre întreaga situaţie cutremurătoare.

Mihai Bendeac este revoltat de toate cele întâmplate şi de felul în care oamenii legii au acţionat, într-o situaţie între viaţă şi moarte. Actorul a subliniat faptul că cel care a săvârşit oribile crime nu este singurul vinovat, ci implicate ar fi şi organele legii, din cauza nepăsării.

"Adevărații criminali sunt alții! Cum ai dormit, tu, ăla care ai răspuns pe 112 și ai vorbit la telefon 20 de minute cu fata aia care ți-a spus disperată că e răpită? DOUĂ ZILE!!! Cum dormiți voi, judecătorul care a emis mandat începând abia cu 6 dimineața sau ăia care ați așteptat mandate să intrați la adresa indicată în final de un STS inutil, se pare? Cum să aștepți și să pui capul pe pernă când știi că un copil te-a alertat că e în pericol, nu îl găsești și lași lucrurile așa, aproape 2 zile? Ăla care a comis fapta e psihopat, clar... însă adevărații criminali sunt alții! Sunt ăia care cu discernămînt au lăsat să se întâmple asta și au fost atât de pasivi într-o situație de viață și de moarte. Mi-e rușine și scârbă.", a scris Mihai Bendeac, pe Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest