Mihai Bendeac, totul despre relația de iubire! Ce sfaturi le-a dat juratul iUmor tuturor reprezentanţilor sexului puternic/ VIDEO

 

Mihai Bendeac este și va rămâne unul dintre cei mai râvniți burlaci. De-a lungul vremii, actorul a avut ocazia să iubească femei superbe şi nu mai este un secret pentru nimeni că...toate l-au iubit!

Eheeee...am aflat şi care este micul secret! Domnilor, e cazul să fiţi ochi şi urechi şi...mare atenţie la prima regulă! Wow! Dupa aşa dezvăluiri, nu ştim câte domnişoare se vor încumeta să-i mai treacă pragul. Fie ele puţin nebune sau nu.

"Cantitatea de putere pe care o are o femeie într-o relaţie cu tine este direct proporţională cu cantitatea de energie pe care tu ai alocat-o pentru a avea acea femeie! Băi, ţineţi minte ce vă spun. În momentul în care vei intra într0o relătie cu o femeie şi vei umbla după ea, ea se va simţi o prinţesă, etc, etc! Şi să ştiţi că şi cea mai tâmpită femeie, va fi atrasă de demnitate.” a spus Mihai Bendeac.

Don Juan-ul Mihai Bendeac a recunoscut în repetate rânduri că este "omul momentului" şi nu se sfieşte să acţioneze în consecinţă, indiferent de urmări. Actoruluii îi plac femeile independente, alături de care să nu te plictiseşti, care să nu se plafoneze şi să fie suficient de inteligente pentru a ţine o relaţie.

„Atunci când eşti îndrăgostit, gântul tău stă numai la persoana aia. Eu când am simţit că mă îndrăgostesc foarte tare, m-am închis repede în casă. Nu îmi permit să am o relaţie. Nu vreau dragoste.” a mai spus actorul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest