Mihai Bobonete, la un pas de moarte! A fost prins în tornada care a făcut ravagii în Grecia!

 

Mihai Bobonete a fost la un pas de moarte, după ce a fost surprins de furtuna devastatoare, care a avut loc, miercuri, în Grecia! A plecat sa se relaxeze, dar s-a întors traumatizat.

Actorul se afla în Grecia, pentru a se relaxa, într-o vacanţă în peninsula Halkidiki. În timp ce stătea la o terasă, s-a dezlănţuit o furtună devastatoare, în urma căreia s-a soldat cu morţi şi răniţi. Printre cei decedaţi,  se află şi doi români, care şi-au găsit sfârşitul după ce au fost loviţi de un acoperiş care s-a desprins de pe un restaurant, potrivit Reuters.

După fenomen, Mihai Bobonete a povestit pe reţelele sociale, toate prin câte a trecut, alături de familia sa, după ce au fost la un pas de moarte.

„Ce să vă mai spun?

Nenorocire, așa ceva am mai văzut cu ochii mei, la Făcăieni prin 2000 și puțin, când înpreună cu finul meu, am fost luați pe sus de prima tornadă făcută publică de pe la noi.

Aici în Grecia am fost la un pas să o mierlim, pentru că tot insistam să stăm pe terăsuca aia și să vedem ce se aude ca un șuierat așa... În ultima secundă ne-am ridicat și ne-am adăpostit.

Horror a fost, vânt cu peste 120km/h, ploaie extremă, copacii căzuți, acoperișuri smulse, garduri căzute, mașini luate pe sus, plajă nici nu zici că a fost...

Acum suntem bine, să sperăm că nu se întoarce.

Continuăm...”, a scris Mihai Bobonete.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest