Mihai Constantinescu, veşti de ultima oră despre starea de sănătate: „Este într-un real progres”

 

Chiar dacă în ultima vreme nu s-a mai aflat nimic de starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu, iată că medicul Monica Pop a venit cu vești despre artist, după ce l-a vizitat la spital. Se pare că starea acestuia s-a îmbunătăţit şi evoluează rapid.

Monica Pop a mărturisit că Mihai Constantinescu are parte de un real progres. Alături de artist, în permanenţă, se află soţia acestuia, care îi este tot timpul alături, de când a suferit stopul cardio-respirator.

"L-am vizitat vineri și este într-un real progres.Este fără doar și poate într-un real progres față de ceea ce am văzut în săptămânile trecute. Mihai Constantinescu este un om minunat, cu un suflet mare, a fost mereu un om empatic. Este un om deosebit, iar soția sa face niște efoturi disperate", a spus Monica Pop la Antena 3.

Mara Bănică, afectată profund de starea lui Mihai Constantinescu

"Nu m-am uitat la nicio ştire despre starea sănătătii lui Mihai. Nu am citit niciun articol de când Mihai este în spital. Întreb veşti despre el pe cei care-i sunt cu adevărat apropiaţi. Astă seară, fiul meu m-a întrebat cum se mai simte şi când mai vine pe la noi. “Curând, mami”, i-am spus. Ne-a vizitat de ziua mamei mele. Operat proaspăt, a urcat peste 50 de trepte şi a plecat târziu, in noapte. L-am condus acasă atunci si ne-am promis revederea în formulă lărgită, data viitoare şi cu Simona lui. Mă gândesc de ce îl încearcă Dumnezeu atât de tare pe omul asta care nu are nici pic de răutate, egoism sau rea intenţie. Nu ştiu. Dar ştiu că îl chinuie mult. Mult prea mult. Intr-o lume minunată, Mihai nu ar fi bolnav🙏", a scris Mara Bănică.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest