Mihai Mioșeru, prins între fosta soție și noua iubită! Cum arată bomba sexy care i-a stârnit gelozia lui Noemi/ FOTO

 
+9 click pentru
galerie

Noua iubită a lui Mihai Mitoșeru se numește Denisa și este o adevărată bombă sexy! Tânăra frumoasă a făcut ca inima lui prezentatorului TV să trăsară din nou. Nici nu este de mirare că acesta pare atât de îndrăgostit de noua sa parteneră, căci datorită atuurilor cu care a fost înzestrată, tânăra ar putea cuceri orice reprezentant al sexului puternic.

Domnișoara arată fooarte bine, iar imaginile din GALERIA FOTO stau drept dovadă. Are picioarele lungi, abdomenul plan și este foarte bine proporționată. În ceea ce privește fizicul, Denisa ne-a cucerit și pe noi. Însă am fost curioși și cum stă la celelalte capitole, astfel ne-am făcut research-ul și trebuie să vă spunem că blonda pe cât de bine arată, pe atât este de inteligentă.

Noua cucerire a lui Mihai Mitoșeru a studiat la un liceu de renume, apoi la o prestigioasă facultate de economie. În plus, Denisa ar putea oricând să urmeze o carieră în televiziune, iar asta pentru că a terminat cursurile unei cunoscute școli în acest domeniu. Este clar că blondina știe ce vrea de la viață.

Ne-am lămurit! Denisa este o tânără finuță, cu studii și cizelată. În plus, blonda este și o pătimită a călătoriilor. Denisa a vizitat diverse destinații de fițe precum Dubai, Franța, Turcia și a vizitat cele mai exclusiviste localuri din lume. După asemenea imagini putem spune ca Mihai Mitoșeru este un norocos că a pus mâna pe o așa domnișoară.

Fosta soție îl vrea înapoi

Atunci când credea că viața sa a intrat pe făgaș normal și, în sfârșit, reușește să fie fericit și fără fosta soție, a intervenit Noemi!

Conform Spynews.ro care a stat de vorbă cu anumiți prieteni din anturajul celor doi, Mihai Mitoșeru se află în acest moment între ciocan și nicovală. Fiind pus să aleagă între fosta soție și actuala iubită, actorul încă nu știe cum să gestioneze situația, mai ales că este vorba de o poveste de dragoste care a durat 13 ani de zile, dar și despre flururașii de la începutul unei relații noi pe care îi simte pentru Denisa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest