Mihai Onilă, într-o relație cu o femeie căsătorită, la scurt timp după ce a anunțat că divorțează: „Am văzut că era cu soțul ei”

 

Mihai Onilă iubește din nou, la scurt timp după ce a anunțat divorțul de soție. Mariajul artistului cu fosta parteneră de viață s-a destrămat, la patru ani distanță de la moartea fiicei lor. Tragedia prin care au trecut i-a separat, iar acum acesta și-a găsit din nou fericirea.

Mihai Onilă a făcut primele declarații despre noua parteneră de viață care îl face fericit pe zi ce trece. Potrivit spuselor sale, pe femeia de care s-a îndrăgostit a întâlnit-o la un curs de Reiki pe care îl predă. Ulterior relația lor s-a dezvoltat și pentru că a aflat că era căsătorită, aceasta a rămas la stadiul de prietenie, până când Laura a facut primul pas.

„Laura a apărut la un curs de Reiki pe care îl predau. Mi-a cerut să îi dau o ansă, iar în momentul ăla am început să comunicăm și ne-am mărturisit dragostea. Eu am văzut că era cu soțul ei, dar nu știam că nu mai au nicio relație. Ea a făcut primul pas. Lucrurile au evoluat într-un mod pozitiv”, ne-a dezvăluit Mihai Onilă.

Mai mult de atât, Mihai Onilă a mărturisit că atât el, cât și partenera sa de viață, au în plan o nuntă în viitorul apropiat.

„Suntem oameni mari, nu mai suntem copii, ca să ne jucăm de-a relația. Din fericire, fiecare dintre noi este într-un divorț. Era o relație toxică cu fosta, ducea către ceva negativ și nu avea sens să acutizăm lucrurile.”, ne-a mai spus artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest