Mihai Trăistariu a făcut un anunţ şocant! Este posibil să aibă un copil: „M-a sunat să îmi spună că este însărcinată” VIDEO

 

Mihai Trăistariu a lăsat pe toată lumea cu gura deschisă. Artistul a făcut nişte dezvăluiri uluitoare şi a vorbit despre momentul când a aflat că va fi tată.

Deşi toată lumea îl vede constant cu zâmbetul pe buze, Mihai Trăistariu a avut de întâmpinat mari cumpăne în viaţă. Cântăreţul a dezvăluit, ca în urmă cu câţiva ani, a fost sunat de o mamă a unei fete cu care a avut o relaţie de scurtă durată, să-l anunţe că va fi tată. Pentru că niciunul dintre cei doi nu avea vârsta necesară să devină părinţi, Mihai Trăistariu a asigurat contextul necesar pentru ca fata să poată face avort.

„Eram în perioada Valahia şi aveam o relaţie cu o fată din Alexandria. Ne-am cunoscut la un concert în Timişoara. Eu îi trimiteam bani prin poştă şi ea venea la Constanţa. După câteva luni s-au mai rărit întâlnirile, iar într-o zi m-am trezit cu un telefon de la mama ei, care mi-a spus că este însărcinată. Am vrut să facă avort. Şi am lăsat-o în clinică să se opereze, iar a doua zi a dispărut din spital. Nici de acum nu ştiu ce s-a întâmplat, presupun că a avortat! Dacă ar fi, ar avea 17-18 ani, deci am scăpat de pensia alimentară.” a declarat Mihai Trăistariu, pentru Star Magazine.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest