Mihai Trăistariu, în pragul falimentului! Cum se descurcă artistul: "Mai am 4.000 de lei în bancă"/ VIDEO

 

Mihai Trăistariu nu trece deloc prin cea mai roz perioadă în ceea ce privește situația financiară! Artistul a ajuns în pragul disperării din cauza măsurilor de siguranță impuse în pandemie, care l-au afectat extrem de tare, aducându-l aproape la sapă de lemn.

Mihai Trăistariu se numără printre artiștii care au fost grav afectați de pandemia de coronavirus. Artistul a ajuns în pragul falimentului, după ce toate concertele și spectacolele pe care trebuia să le onoreze au fost anulate, dar și din cauza investiției enorme pe care a făcut-o în cele 6 apartamente pe care le deține la malul mării. Apartamente care nu au putut fi închiriate în sezonul estival, așa cum și-ar fi dorit, tot din cauza restricțiilor.

„Unul dintre aprtamente a trebui să-l vând ca să supraviețuiesc, iar celelalte 6 le-am închiriat turiștilor în vara trecută și am făcut 20.000 de euro din toate cele 6 și i-am ținut în bancă până în ziua de azi. Bani cu care trăiesc și acum. Trăiesc din banii de anul trecut, din vară, care și ei se termină în două luni și sunt un pic îngrozit, nu mai dorm noaptea, evident, am făcut și petiții, am semnat tot ce trebuie”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru Antena Stars.

Câți bani mai are în cont Mihai Trăistariu

Artistul a mărturisit că și-a deschis o școală de muzică, în urmă cu puțin timp, dar până când va începe să aibă profit, va mai dura o perioadă. Cât despre câți bani mai are în cont, Mihai Trăistariu susține că are doar 4.000 de lei în bancă, dar speră ca lucrurile să se schimbe.

Am această școală de muzică pe care am deschis-o odată cu școlile, dar lumea stă în rezerve și până o să se miște lucrurile, ca să pot câștiga ceva, stau cu banii din bancă câștigați anul trecut din turism. Eu în clipa asta mai am undeva la 4000 de lei în bancă, mă uit la ei și zic, stai să vedem că poate e o chestie de câteva zile, săptămâni. Aștept miracole!”, a dezvăluit acesta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest