Mihai Trăistariu, plin de sânge la semafor! "M-a părăsit din cauza Andreei Marin şi a Mihaelei Rădulescu"

 
+2 click pentru
galerie

Face orice-i stă-n putinţă pentru a impresiona femeile, însă niciuna n-are ochi şi pentru el. Mihai Trăistariu e singur cuc! Parcă e urmărit de ghinion! Ba mai mult, era s-o şi păţească din cauza lor!


Face ce face şi tot nu are noroc în dragoste. Mihai Traistariu încă îşi mai aduce aminte cu tristeţe de fostele relaţii. Deşi tot ce-şi doreşte în momentul de faţă este să-şi întemeieze o familie, Mihai parcă e urmărit de ghinion.
"Păi am suferit de fiecare dată cand am fost părăsit. Am fost de 3 ori părăsit, pentru că nu am avut un milion de relaţii.De trei ori eram să mă căsătoresc, odată m-am şi logodit...era cat pe ce şi tot nu a rezistat relaţia, decât cu una din ele, acum 10 ani. Cearta finală a fost o bătaie în maşina mea decapotabilă la un semafor. Vorbeam despre Andreea Marin şi Raduleasca. Dacă îţi spun de la ce ne-am certat... Ea nu acepta să-i spun că este o fată mai frumoasă decat ea, şi totuşi am avut o licărire de moment şi zic: 'Andreea Marin şi Raduleasca...măcar astea zic că sunt mai frumoase ca tine'. Mamă ce discuţii s-au aprins în 5 minute. Şi m-a zgariat pe gat, îmi amintesc că eram la volan. Mi-a dat sangele, mi-a dat şi cu ghiarele pe faţă, nu ştiu de la ce. Şi de draci, la un semafor a deschis portiera şi a plecat, şi uite aşa s-a încheiat relaţia.", a mărturisit cu părere de rău Mihai.

Cu toate astea, soarele răsare încet încet pe strada cântăreţului. De când cu fotografiile în lejerie initmă, admiratoarele roiesc în jurul lui Mihai.
"Le dau câte un zâmbet, eu nu închid o discuţie, nu banez persoane de genul ăsta. Dar să ştii că relaţiile mele trecute s- au bazat tot pe admiratoare, tot pe fane, deci cumva tot ele m-au căutat..... erau mai cuminţele, mai serioase.Nu am curaj să spun pe televizor că unele mă abordează aşa de a dreptul. Sunt unele care mă întreabă....cand vii în Oradea? Cand treci pe la Cluj? Vreau o noapte,...vreau nu ştiu ce", a explicat artistul.

Mihai are şi un mesaj pentru toate domnişoarele: "Scrieţi-mi în continuare fără nicio  jenă, trimiteţi-mi poze deocheate că nu mă deranjează. Tot cu zambet o să tratez problema, dar dacă vreţi o relaţie serioasă cu mine trebuie puţin mai multă seriozitate şi un pic mai multă cuminţenie...că dacă îmi arăţi că eşti vagaboantă nu te iau în căsătorie"

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest