Mihai Trăistariu, tată în urma unei aventuri: „I-am spus să facă avort”

 

Mihai Trăistariu face ce face și reuşeste să atragă atenţia asupra sa! După ce a devenit o prezenţă controversată în showbiz-ul românesc, după seria de poze „deocheate” pe care le-a postat în social media, iată că acum şochează din nou!

Artistul a povestit cu lux de amănunte cum ar putea avea un copil de 17-18 ani, în urma unei aventuri! Mihai Trăistariu întreţinea relaţii sexuale cu o tânără, cu care nu si-ar fi dorit niciodată vreo relaţie, darămite vreun copil. Aşa se face că mama prietenei cu beneficii l-a sunat într-o seară, să îi spună că fiica sa este însărcinată.

"M-a pus naiba şi m-am cuplat cu o fată de la Timişoara. O chemam la Constanţa, îi dădeam bani pentru tren. Deşi am folosit prezervativul, maică-sa m-a sunat să-mi spună că e însărcinată. Ţineam la ea, dar nu am vrut să mă trezesc cu un copil.", a povestit Mihai Trăistariu, într-o emisiune TV.

Pentru că nu îşi dorea să îşi întemeieze o familie cu constănţeanca, Mihai Trăistariu şi tânăra au mers în Cluj, la o clinică specializată pe chirotaje, unde i-a oferit o suma de bani unui doctor pentru a se ocupa de avort. Înainte ca procedura să aibă loc, tânăra a fugit din spital, iar de atunci, artistul nu a mai auzit de ea niciodată.

"Am fost împreună la Cluj, în secret. A doua zi aveam concert, i-am dat bani doctorului şi i-am spus să îi facă avort, apoi să o trimită acasă. A doua zi mă sună doctorul că a fugit fata din spital. M-am îngrozit! Mă trezesc dracului cu un copil. De atunci s-a pierdut. Nu am avut curajul s-o mai sun." a completat artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest