Mihăiţă din Berceni, hotărât să câştige apartamentul de la "Dragoste fără secrete"! A făcut dezvăluiri din viaţa amoroasă, în direct VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Mihaiţa din Berceni este unul dintre cele mai virale personaje de pe internet. Cu toate acestea, ajuns la vârsta de 40 de ani, nu şi-a găsit încă sufletul pereche şi persoana alături de care să îşi petreacă restul vieţii. Aşa că, s-a prezentat în emisiunea de astăzi, pentru a face un anunţ de zile mari: îşi caută parteneră pentru a se înscrie în competiţia "Dragoste fără secrete" şi pentru a câştiga împreună marele premiu: un apartament!

Mihăiţa din Berceni şi-a spus povestea vieţii, în direct la "Dragoste fără secrete" şi a vorbit şi despre calitaţile pe care trebuie să le întruneasca o femeie pentru a-l cuceri. Doritoarele pot trimite mesaj pe pagina de facebook: Dragoste fără secrete.

"Am 40 de ani şi vreau o fată cuminte, proaspătă, delicată, cu care să îmi câştig un apartament. Am avut, dar n-am avut niciuna. Am avut una dar m-a părăsit. Trebuie să fie frumoasă, cuminte, delicată, serioasă, să nu îmi ducă viaţa la urină. Dorm la un hotel, unde sa stau, unde sa dorm. N-am căzut niciodată, tot în picioare am rămas, asta este viaţa!" a mărturisit Mihăiţa din Berceni.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest