Mircea Badea, sunat de Abi Talent, chiar în timpul emisiunii! Cum a reacţionat cântăreţul după ce i-a fost refuzat apelul/ VIDEO

 

Face ce face și mai începe un scandal! Abi Talent a început anul cu stângul! Protagonist în scandalul de proporţii cu Alex Velea şi Antonia, iată că acum, cântăreţul se pregăteşte să îşi facă noi duşmani.

Conflictul, care a ţinut primele pagini ale tabloidelor, a adus fel şi fel de opinii de la diverse persoane, printre acestea numărându-se şi Mircea Badea. Mai mult de atât, prezentatorul a fost sunat de Abi, în direct, în timpul emisiunii, iar ce a urmat este de-a dreptul senzațional!

După ce a comentat despre scandalul dintre Abi Talent şi Alex Velea, Mircea Badea a fost apelat chiar de persoana în cauză, ca să explice cu lux de amănunte ce s-a întâmplat, de fapt. Fără să stea pe gânduri, cotroversatul cântăreţ a obținut numărul de telefon al prezentatorului şi l-a sunat chiar în timpul emisiunii pe care o moderează şi i-a cerut să îl lase să vorbească în direct. Iar pentru că nu i-a acceptat apelul, youtuber-ul a recurs la o altă metodă de comunicare: i-a scris un mesaj!

„Mă sună unul și zice că este Abi. Dacă Abi chiar este Abi și a făcut rost de numărul meu… este foarte tare! Mi-a scris: «Sunt Abi. Răspunde, că intru și eu în direct. Sunt băiat bun, stai liniștit!». Este foarte tare. Băi, Abi, stai… Stai să termin cu Papa și mai vedem. Auzi, dar Abi, dacă este minor, la ora asta n-ar fi trebuit să doarmă în pijamale Gucci sau Versace?”, a relatat Mircea Badea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest