Mircea Lucescu, detalii exclusive despre cum și-a cunoscut soția: „A fost intens. Ne-am urcat în tramvai și...”/ VIDEO

 

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Mircea Lucescu a oferit detalii inedite din intimitatea vieții de familie, printre care și despre cum și-a cunoscut soția. Începutul poveștii lor de dragoste pare desprins din filme, dar despre asta ne-a spus mai multe fostul antrenor.

Neli și Mircea Lucescu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă românească. Nu au fost niciodată implicați în scandaluri, lucru care denotă faptul că mariajul lor a fost unul ideal de la bun început.

Și dacă tot am menționat de început, Mircea Lucescu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Stars cum a avut loc prima întâlnire cu femeia visurilor sale.

„La cămin ne-am întâlnit la cantina studențească.(…) a fost interes la prima vedere. Nu vorbeam, dar ne-am urcat într-un tramvai, eu eram în mijlocul tramvaiului, ea era în față. Ne-am uitat unul la altul, am văzut că are un bagaj în mână… Când ea a coborât, am coborât și eu cu toate că eu nu trebuia să cobor acolo și m-am oferit să-i duc bagajul”, a povestit antrenorul.

După acest episod, Neli și Mircea Lucescu nu s-au mai întâlnit față în față, dar au ținut legătura prin scrisori. Ulterior, au avut șansa să se revadă și au făcut pasul cel mare, devenind și părinții lui Răzvan Lucescu.

Povestea lor de dragoste dăinuie de mai bine de 55 de ani, iar ultimii 50 de ani i-au petrecut împreună. Și chiar dacă în multe cupluri din industria sportivă, trecerea timpului reprezintă o principală amenințare pentru pasiunea și iubirea din relație, se pare că la Neli și Mircea Lucescu lucrurile au stat exact invers.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest