Mirela Vaida a făcut anunțul cel mare! „Mai avem un membru în familie!”

 
+2 click pentru
galerie

Mirela Vaida a dat o veste minunată, în plină pandemie de coronavirus! Cea supranumită  „Regina Audiențelor” a anunțat că familia ei s-a mărit, chiar pe pagina ei personală de socializare!

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute prezentatoare TV din România. Iar dacă pe plan profesional se bucură de o carieră de succes, nici pe plan personal nu o duce rău deloc. Vedeta este o mămică eroină, dat fiind că are trei copilași minunați pentru care ar face orice. Și nu ar vrea să se oprească aici, după cum a declarat chiar ea.

În urmă cu ceva timp, Mirela Vaida a dezvăluit că nu ar spune „nu” unui al patru-lea copil, chiar dacă abia a revenit în televiziune, dar că mai așteaptă puțin. Astfel că începutul anunțului, pe care l-a făcut pe pagina sa personală, i-a pus pe mulți pe gânduri! „Și dacă nu eram destui, de azi mai avem un membru în familie!”

Dar în completarea mesajului, artista a precizat despre cine este vorba! Un patruped minunat și jucăuș, pe nume Shleby! „Shelby, 2 luni! Deja a “mâncat” 2 ghivece de flori! Oare ce urmează?? 🙃😁💖, a scris Mirela Vaida pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu patrupedul.

Pregătită să devină mamă, din nou

„Mulţumesc lui Dumnezeu, corpul meu a dus aşa de bine sarcinile, am născut natural, nu îmi este teamă de nimic, am alăptat copiii, mă ocup de ei...iarăşi va însemna o perioadă în care ies din muncă. Te dezechilibrează un pic, dar merită. Dacă Dumnezeu va da, pe curând că aş mai face încă un copil. Pragul e la doi copii. Dacă ai trecut de doi copii, restul sunt bonus de la viaţă. Nu-i mai simţi", a spus vedeta în exclusivitate pentru Ok Magazine.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest