Mirela Vaida şi-a botezat băieţelul! Evenimentul a fost plin de incidente! „A dat cu capul într-un stâlp”

 
+3 click pentru
galerie

Mirela Vaida împreuna cu soţul şi-au creştinat mezinul, pe Tudor Ştefan. Deşi a fost un eveniment aşteptat de toată familia, incidentele au venit unul după altul. Vedeta a oferit toate detaliile despre botez şi despre cum a decurs totul.

Duminică dimineaţă, chiar Mirela Vaida a fost cea care a anunţat că incidentele care au avut loc înaintea creştinării, prevesteau un „botez de coşmar”. După ce bona ei a spus că nu poate ajunge la eveniment şi nu reuşea să dea de DJ-ul şi sunetistul evenimentului, vedeta a concluzionat cu o mică glumiţă: „Vladimir a dat cu capul într-un stâlp și a făcut ditamai cucuiul! 🙈Carla s-a zgâriat rău iar Tudor plânge că vrea sân.. Bona nu ajunge azi că a avut o nuntă la Suceava azinoapte și tocmai m-a anunțat că nu a găsit mașină să se întoarcă! 😲 Iar Dj-ul și sunetistul nu-mi răspund.. 😁 Deși la ora 14 începem treaba.. Sperăm ca măcar biserica să mai fie acolo!! 🙏Pana la urmă, important e să-l botezăm, nu? Doamne-ajută!!! Vă țin la curent!! 🙏”, a scris Mirela Vaida, pe Instagram.

După toate micile accidente, Tudor Ştefan a fost botezat, în cele din urmă, iar după aceea a urmat o paranghelie între apropiaţi şi familie.

"Încă nu am terminat! Suntem la “after party”, tot aici!! I-am făcut băiţa şi mirul lui Tudor, în piscina de aici! 😊 Vă voi povesti cât de frumos a decurs totul, în ciuda ştirilor care anunţau “botezul de coşmar”!", a transmis Mirela Vaida pe reţelele de socializare.

Aşa cum le-a şi promis, Mirela Vaida şi-a informat imediat admiratorii, după ziua plină de peripeţii şi a mărturisit că totul s-a terminat cu bine.

"Gata! L-am botezat! 🎉🙏🍾 A fost o zi excelentă!!! Vă pup!!! 💖🙏😘 #mirelavaida#mirelaboureanuvaidaoficial #baptism#tudorstefan #family #party #relax", a scris Mirela Vaida pe reţelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest