Modul incredibil în care Simona Trașcă a aflat că are 12 frați! Detalii exclusive despre povestea uluitoare! VIDEO

 

Invitată în platoul “Showbiz Report”, Simona Trașcă a făcut o dezvăluire bombă! Vedeta are 12 frați de care nu avea habar și de existența cărora a aflat din greșeală! Iar noi avem toate detaliile despre povestea uluitoare!

Simona Trașcă provine dintr-o familie cu 12 frați, după ce ani la rândul a crezut că are doar trei. Unul dintre ei a murit în închisoare, în urmă cu șapte ani, din cauza drogurilor, iar cu sora mai mare și cu fratele mai mic păstra legătura de ceva timp, fiind recunoscuți de tatăl lor.

Cât despre restul rudelor de care nu avea nicio idee, se pare că Simona Trașcă a aflat din de la bunica sa din greșeală, care a dezvăluit că tatăl ei a fost un adevărat crai în tinerețe.

„Știam din copilărie că am o soră, care e mai mare. Cei legitimi, cu mama, suntem patru. La un moment dat a venit tata acasă cu un băiețel. După, bunică-mea din partea mamei, care ținea cont, mi-a zis că suntem 12 în total, deci mai am șase”, a explicat Simona Trașcă la Antena Stars.

Deși știe acum de existența celorlalți frați, Simona Trașcă a recunoscut că are o relație strâns doar cu cei doi frați cu care a crescut și pe cei care i-a cunoscut în copilărie. Totodată, blondina a luat legătura și cu una dintre surorile sale pe care le are din partea tatălui, cu care s-a și întâlnit în urmă cu un an.

„Știam că am o soră și am vrut s-o găsesc. (...) Am luat legătura cu ea anul trecut, în pandemie. Am vorbit cu ea pe Facebook, am vorbit după la telefon. Am plâns. E sora mea. Mi-a zis că a fost și ea încercată în viață”, a povestit blondina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest