Momente cumplite pentru Adrian Caval. Adevărul din spatele scandalului în care a fost implicat cu tatăl său

 

Adi Caval nu şi-a revenit nici acum după moartea tatălui său. Au trecut două luni şi jumătate de când şi-a condus părintele pe ultimul drum, însă artistul abia acum a prins curaj să ne spună tot ce are pe suflet.

Artistul și-a adus aminte cu drag de părintele său, dar și de cel mai de preț cadou pe care i l-a oferit tatăl său, după ce a muncit din greu în străinătate:

”A fost un om foarte haios și foarte dinamic, a iubit viața. Ăla a fost un scandal de presă”, a spus Adrian Caval pentru Antena Stars.

Acesta a vorbit și despre scandalul în care  fost implicat cu tatăl său, în care acesta a mărturisit că l-a abandonat într-un cămin de bătrâni. Adrian Caval a dezvăluit de ce a făcut acest lucru:

”Eu nu aveam cum să mă cert cu tata. El a suferit pentru că nu a putut sta cu mine. A trebuit să îl duc la un cămin, pentru că avea Alzheimer și demență și nu puteam să am grijă de el. Acordeonul este de la el, de când a mers în Siria și a muncit. Pe mine mă iubea cel mai mult. Casa părintească este aici în Bolintin. Nu putea să se îngrijească singur”, a spus Adrian Caval pentru ”Star Magazin”.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest