Momente cumplite pentru Minodora! Prima reacție după ce soacra ei s-a stins din viață!

 

Minodora este în doliu! Soacra celebrei artiste s-a stins din viață, iar durerea este cu atât mai mare cu cât, cântăreață avea o relație extrem de specială cu aceasta.

Tragedia a ieșit abia acum la iveală, chiar dacă înmormântarea soacrei Minodorei a avut loc în urmă cu nouă zile, la Timișoara. Se pare că artista nu a participat la funerarii, fiind prezent doar sotul ei, Liviu Miron.

„Nu mai urmează nimic. Noi am înmormântat-o deja de nouă zile. La Timișopara a avut loc, unde a fost doar soțul, fără mine” a spus Minodora pentru Antena Stars.

Contactată de reporterii Antena Stars, Minodora a dezvăluit că răposata i-a fost ca o mamă, iar durerea pe care o simte este de nemăsurat. Tocmai de aceea, a așteptat până s-au mai calmat apele pentru a discuta despre decesul din familie.

„Suntem triști, era ca și mama mea. Am avut o relație foarte apropiată cu ea, foarte, foarte bună” a mai spus artista.

Cu o zi în urmă, Minodora a distribuit un clip cu soțul ei, Liviu Mihon, în timp ce cânta la orgă, în calitate de o dedicație muzicală, pentru toți admiratorii săi, de Paște.

„Hristos A Înviat! Pentru voi toți din partea soțului meu, Mihon Liviu!”, scria Minodora pe Facebook, adăugând că „se simte binecuvântată”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest