Momente de nostalgie pentru Simona Gherghe! La ce a fost nevoită să renunţe vedeta FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Simona Gherghe este nerăbdătoare să devină mămică pentru a doua oară. Frumoasa prezentatoare se bucură de timpul liber şi aşteaptă marele moment cu sufletul la gură.

În timpul concediului de maternitate, Simona Gherghe s-a apucat să depăneze amintiri. Şi le-a făcut o mărturisire amuzantă admiratorilor săi. Aceasta a postat o imagine pe instagram, cu ea într-o ipostază interzisă...la ora actuală.

Fotografia este făcută în urmă cu un an, atunci când putea consuma băuturi alcoolice, mai precis bere. Dar acum, ca o viitoare mămică, trebuie să fie foarte atentă la ce anume consumă, ca micuţul să nu fie afectat în niciun fel.

Poza postată pe instagram, vine însoţită de un mesaj, încărcat de nostalgie: „"Acum un an. De pe vremea când încă mai beam bere cu alcool", a scris aceasta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate