Monica Anghel, desfigurată! Primele declarații după accident: „Am aterizat în faţă” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Monica Anghel a fost protagonista unei experienţe, cu adevărat, nefericite. Artista a fost desfigurată total, după ce a fost aruncată de pe cal. Chiar dacă echitaţia este una dintre pasiunile principale ale acesteia, ceea ce a trăit o va ţine o bună perioadă de timp, departe.

Într-un apel telefonic, în direct la „Agenţia VIP”, Monica Anghel a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat, cât şi starea de sănătate în care se află. Se pare că artista este foarte bine şi nu a păţit nimic grav, exceptând semnele care i-au rămas la nivelul feţei.

„Am încălecat un cal nou pe care şi l-a cumpărat el. Nu eram îmbrăcată activat, şi nu era nici Nelu cu mine pentru că nu m-ar fi lăsat să îl încalec. Sunt din ce în ce mai bine. Legătura mea cu calul a durat 10 minute. Caii se sperie pentru că sunt animale de turme şi a fost greşeala mea pentru că am ieșit doar cu el, pemntru că dacă erau alţi cai mnu se întâmpla asta. Norocul meu a fost că am scos picioarele din scăriţă imediat, atunci când m-a aruncat pe spate şi am aterizat în faţă. (...) Juliturile au trecut, a rămas o gâlmuţă, o umflătură la nas care o să treacă şi ea.” a declarat Monica Anghel, în exclusivitate, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest