Monica Hill, în pragul disperării! Puştoaica lui Botezatu, desfigurată complet! VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Monica Hill se confruntă cu o problemă extrem de gravă de sănătate! Cea supranumită în showbiz-ul românesc, "Puştoaica lui Cătălin Botezatu" a luptat cu o boală care i-a afectat vederea, iar o altă personalitate cunoscută din România, i-a sărit în ajutor.

Monica Hill a trecut prin momente groaznice, după ce a avut o afecţiune gravă la ochi şi a fost obligată să urmeze un tratament pe o perioadă lungă. Şi mai mult de atât, boala a fost contagioasă şi nu a avut voie sa plece de acasă.

Puştoaica lui Cătălin Botezatu a publicat imaginile cu afecţiunea, iar oamenii au fost şocaţi, de-a dreptul. Bruneta a oferit, în exclusivitate, pentru Antena Stars, detalii despre momente delicate prin care a trecut.

"Am făcut infecție la ochi. Mi s-a umflat ochiul, hemoragie internă, subconjunctivală se numea. A început să mă doară foarte rău, arătăm de parcă eram bătută. Medicii mi-au recomandat şapte zile cu antibiotic și unguent. Mi-a apărut infecție și la celălat ochi", a spus Monica Hill.

După cum am precizat, iubita lui Alex Piţurcă a fost "salvată" de o personalitate cunoscută din showbiz-ul autohton. Este vorba de nimeni alta decât de Cristina Ich, care a întâmpinat fix aceeaşi afecţiune cu care s-a confruntat bruneta.

"Mi-e ciudă că nu am întrebat-o mai repede, văd rezultate, a început să se retragă, nu mai simt nici durere, nici nimic", a spus Monica Hill la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest