Motivul pentru care Mirela Vaida nu mai prezintă nicio emisiune: „Nu mai merge azi”

 
+2 click pentru
galerie

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate femei de televiziune din showbiz-ul autohton. Aşa că nu este de mirare, de ce una dintre cele mai „fierbinţi” întrebări este legată de revenirea ei pe micile ecrane.

Proaspăt mămică şi experimentată, vedeta este mai mult decât pregătită să revină în televiziune. Problema este că nu i-a propus nimeni să intre în niciun proiect. Vedeta a mărturisit că îşi doreşte din suflet să fie iar în faţa camerelor de filmat, mai ales că acum că simte că are timp. Iar asta numai pentru că, Mirela Vaida este o femeie care ştie foarte bine să îşi echilibreze îndatoririle la perfecţie.

Lumea mă întreabă când revin. Eu revin! Dar la ce? Eu dinainte să nasc m-am declarat disponibilă. Acum că am născut, sunt cu atât mai disponibilă. Eu oricum am activități, (...) dar una susținută n-am. (n.r. Cred că aș putea) câte două ore zilnic, nu cum făceam eu înainte. Să știi că sunt pregătită, însă parcă n-aș mai fi disponibilă să fac orice format. (...) Emisiunea pe care mi-aș dori-o eu, nu mai merge azi”, a spus Mirela Vaida, la „Xtra Night Show”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest