Motivul pentru care Ştefan Bănică şi Lavinia Pîrva s-au căsătorit departe de România

 

Ştefan Bănică şi Lavinia Pîrvă formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Cei doi au preferat să îşi ţină relaţia departe de ochii lumii, dar cu toate acestea, vestea că s-au căsătorit în mare secret, departe de România, a reuşit să îi uimească pe toţi.

Ştefan Bănică şi Lavinia Pîrvă au spus un mare „Da”, în Bulgaria, atunci când au decis să îşi unească destinele, având alături numai oamenii dragi.  Dacă ţinem cont de notorietatea amândora în showbiz-ul românesc, de aşteptat era să vedem o ceremonie extravagantă, cu invitaţi care mai de care mai faimoşi.

Dar iată că lucrurile nu au fost deloc conform aşteptărilor celorlalţi! În cadrul unui interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars, artistul a mărturisit că a decis să facă o ceremonie discretă, deoarece aşa i se pare normal şi firesc. Mai mult de atât, Ştefan Bănică Jr. a dezvăluit că peisajul a fost unul de poveste, iar persoanele invitate au fost numai rudele şi cei mai apropiaţi prieteni, potrivit spynews.ro

"Da, ne-am căsătorit. Ne-am căsătorit de mult. E un lucru normal, firesc, nu știu dacă trebuie făcut cu surle și trâmbițe. S-a întâmplat, era firesc, curgea firesc lucrul ăsta. S-a întamplat într-un loc frumos, alături de prieteni și familie. Să știi că durează de ceva timp. Sunt niște luni", a declarat Ștefan Bănică Jr., în exclusivitate, la "Dincolo de aparențe", în urmă cu 2 ani. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest