Motivul pentru care Viorel Lis nu mai apare în emisiuni televizate: „Au rămas anumite urmări”

 
+2 click pentru
galerie

Dacă înainte viața lui se derula în lumina reflectoarelor, acum deja a trecut aproape un an de când Viorel Lis nu a mai apărut în emisiuni televizate. Motivul l-a dezvăluit chiar partenera sa de viață, Oana.

Viorel Lis a avut grave probleme de sănătate, din cauza atacurilor cerebrale suferite de-a lungul anilor. Chiar și așa, Oana Lis i-a fost întotdeauna alături, indiferent de greutățile pe care le-a întâmpinat și l-a ajutat să se pună pe picioare.

Chiar dacă situația nu mai este atât de gravă, în ceea ce privește starea fostului edil al Capitalei, atacurile cerebrale suferite l-au făcut pe Viorel Lis să nu mai poată articula bine cuvintele dacă vorbește prea mult, acesta fiind și motivul pentru care nu mai apare în emisiuni televizate.

„Lucrurile au venit progresiv. A avut mici atacuri cerebrale de-a lungul timpului. Ultimul a fost acum cam un an de zile. Au rămas anumite urmări. Viorel nu a mai apărut la televizor cam de un an de zile, pentru că nu poate să vorbească foarte mult timp. După mult timp are anumite probleme de articulare a cuvintelor, obosește”, a spus Oana Lis.

Potrivit spuselor Oanei Lis, fostul edil al Capitalei trebuie să fie supravegheat de medici, din cauza stării de sănătate precare, însă nu a putut merge la spital cu el, atât de des precum și-ar fi dorit, de teama infectării cu noul coronavirus, care i-ar putea fi fatală.  

„Nu a mai putut să se interneze la spital. Ne-a fost teamă din cauza COVID-ului. Mergem la particular, dar și aici cu grijă. E o perioadă foarte grea. (...) Eu am închiriat cabinetul de psiholog, avem clienți online”, a mai adăugat Oana Lis.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest